2019: 28e editie van het Monoconnection Treffen.
    Van 6 - 8 september 2019: Op een nieuwe locatie , de 28e editie van het Monoconnection Treffen.
    Cafe Calluna Stouweweg 5 7731 RW Ommen    Click for more info ;-)

Treffen 2010: belevenissen van Das

Informatie, verhalen en foto's over het treffen dat zich jaarlijks mag verheugen op de komst van vele enthousiaste eencylinderrijders uit West Europa die hun passie met elkaar delen.

Treffen 2010: belevenissen van Das

Postby sjak » Sun Sep 12, 2010 11:19 am

Fantastisch week-end in Ossenzijl !!!


Samen met Pascal op vrijdagmorgen naar Holland vertrokken met de BSA en de Matchless,helemaal binnendoor voor een ritje van zo'n 10 uurtjes !

Perfect weer voor een open helm en gietijzeren cilinder !

Zelfs de Muzzer was er ! Velen dachten dat die enkel digitaal bestond !!! Maar neen ......hij was er helemaal....in vlees en bloed !!!

Op zaterdag een heel toffe rondrit tussen de SRX'en en MUZ'tten......en.......een paar satanische multi-cilinders !!!!!!!!!!!!!

Maar een paar van die heidense rijders hebben beloofd zich te bekeren en te biecht te gaan, om hun doodzonde door een of andere God te laten

vergeven !!!

Na de eerste stop werd de snelheid wat opgedreven en kwam er zelfs een stukje snelweg aan te pas! Dit ten koste van de km.teller van de BSA !

Die kwam even de 150 aantikken en hield het dan voor bekeken !

Onderweg een bezoekje aan de Basse TT, ''ongedempt'' tof !!! Je kon even kort bij de motoren en het circuit als in de jaren '70 !!!!!!!!!!!!!!

S'avonds,na een paar harde knallen,een heerlijk buffet,en een tof optreden van Big Red 'n Blue met als intermezzo een engelstalig reisverslag en een hele hoop geouwehoer.

S'zondags met de mooie zon terug voor een ritje van een uur of 10 !

Traditioneel afgesloten met een pizza !!! Dit maal in Leuven,totaal aantal km's dit w-e : 827 !

Mona heeft zich ook zeer goed geaMUZeerd,zeker voor herhaling vatbaar,misschien wel op een SRX met startmotor ??? Ze heeft bij Pascal gezien wat

een kickstarter zoal kan aanrichten !

Tof treffen van A tot Z,bedankt aan iedereen die er tijd en energie in gestoken heeft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DasP.S.: Deze text is geschreven onder invloed van.......................een cd van..............Big Red 'n Blue!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MWHOEHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
User avatar
sjak
Events Mod
 
Posts: 472
Joined: Thu May 15, 2003 9:43 pm
Location: Huissen
My Motorcycle(s): 2x SRX600;Honda VTR1000F; Yamaha diversion, 1x SRX nog op te bouwen
Km's / year: 10000
Riding Skills: minimal

Return to MonoConnection Treffen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron