2019: 28e editie van het Monoconnection Treffen.
    Van 6 - 8 september 2019: Op een nieuwe locatie , de 28e editie van het Monoconnection Treffen.
    Cafe Calluna Stouweweg 5 7731 RW Ommen    Click for more info ;-)

XBR met trubbels

Alles over de XBR500 en GB500. everything about XBR en GB

Moderators: Connection Mods, Forum Onderhoud

XBR met trubbels

Postby 4slag » Fri Feb 01, 2008 11:07 pm

Onze xbr slaat voor een paar seconden aan,en dan weer af.
Ongeacht koud of warm en ongeacht hoe vaak je em start.
Vervangen is/zijn :

Bougie+dop+kabel+bobine,de "pick-up-coil"
Carburateur ultrasoon gereinigd en uiteraard brandstoftoevoer gecontroleerd (dmv een zeker weten werkende "externe" tank.
Kleppen gesteld.
Dodemansknop overbrugd.
Bedrading voor zover als mogelijk gecontroleerd

Iemand nog enige suggesties en/of mischien iemand die een cdi-unit heeft om te proberen ? Dan is er iig weer iets wat we weg kunnen strepen
Hopelijk ooit met DEZE geluiden
User avatar
4slag
Beginner
 
Posts: 163
Joined: Fri Sep 12, 2003 9:23 am
Location: andijk

Vlotterhoogte gecontroleerd

Postby Teos » Sun Feb 03, 2008 12:24 pm

Het je de vlotterhoogte gecontroleerd?
Is de bougie nat? dan klopt de afstelling van de carburateur niet.
Zitten de sproeiers vast. Klopt de naald.
Ik heb ongeveer het zelfde probleem met mijn M?Z gehad. Bleek in de carburateur te zitten.
De vlotter sluit de benzine toevoer af. Werk dit goed.

Andere optie is een CDI unit lenen waarvan je zeker weet dat hij goed is.

Veel succes ermee.
________
Medical Marijuana States
Last edited by Teos on Tue Mar 08, 2011 7:06 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Teos
Newby
 
Posts: 13
Joined: Sat Jun 16, 2007 2:22 pm
Location: Zuid-Limburg

Postby Kale » Thu Feb 07, 2008 12:41 pm

als het zo strak een paar seconden is, gok ik meer op een grapje van de onstekingsdoos.

maar uhh hoe krijg je hem warmgelopen als hij maar een paar seconden loopt?
User avatar
Kale
Connection Admin
 
Posts: 1265
Joined: Fri Apr 18, 2003 12:43 pm
Location: Deventer
My Motorcycle(s): SRX-614 , R100GS, R1100s
Km's / year: 12000
Rider type: Commuting
Riding Skills: all-weather

Postby 4slag » Fri Feb 08, 2008 11:34 pm

Ik ben er vrij zeker van dat het de carburateur niet is.
Met handmatig een puist benzine ingooien veranderd er niks.
Het probleem is gekomen tijdens het rijden.

Gewoon heel vaak starten....wordt ie ook warm... :holditspanner
Hopelijk ooit met DEZE geluiden
User avatar
4slag
Beginner
 
Posts: 163
Joined: Fri Sep 12, 2003 9:23 am
Location: andijk


Return to Questions/Vragen(XBR/GB)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron